Erfrecht

Bij het overlijden van familieleden krijgt u met het erfrecht te maken. Het is uiteraard van het grootste belang dat uw vermogen zoveel mogelijk daar terecht komt waar en op welke wijze u dit wenst. Een goede afwikkeling van een erfenis zorgt zowel emotioneel als financieel voor rust. Voor huwelijken en geregistreerde partnerschappen zijn de erfrechtelijke bepalingen automatisch van toepassing. Samenwonenden dienen zich via het testament tot erven te benoemen.

Voor de afwikkeling van een erfenis in Nederland en Turkije bent u bij Tulp Juristen aan het juiste adres. Onze notarissen in beide landen staan u in dit kader met raad en daad bij en staan borg voor een correcte en vlotte afwikkeling hiervan. Zij zijn bij uitstek in staat om in dit kader maatwerk te leveren ter besparing van belastinggelden en ter voorkoming van intering van eventuele vermogens.

Onderwerpen waar u bij dit rechtsgebied aan kunt denken:

  • Opstellen van een testament en codicil
  • Successierecht
  • Executeurbenoeming
  • Afwikkeling erfenis

 

Elke dag kunt u onze juristen gratis spreken over uw juridisch probleem. Wij verzoeken u vriendelijk telefonisch afspraak te maken voor een vrijblijvend advies.

Tulp Juristen BV, Contact: +31(0)10-7171 765 / info@tulpjuristen.nl

Adres: Hortsedijk 106 B - 5708 HE - Helmond