Geschillenoplossing en –beslechting

Of het nu een teleurgestelde afnemer betreft, de uitleg van een overeenkomst, een niet begrijpende overheid, een dreigende executie of een geschil tussen de vennoten in een VOF; in de meeste gevallen zijn wij in staat het geschil in der minne op te lossen. Indien het niet via de minnelijke poging lukt, zetten wij onze dienstverlening voort met behulp van onze gespecialiseerde procespraktijk om alsnog het gelijk van de cliënt voor de rechter af te dwingen. Wij hebben ruime expertise in een grote verscheidenheid aan procedures bij alle mogelijke gerechtelijke instanties, overheidsorganen en arbitragecolleges.

Voor zaken tot een vordering van € 25.000 kunt u in plaats van een advocaat kiezen voor een van onze juristen die u kan bijstaan tegen een gereduceerd tarief.  Deze zaken betreffen het huurrecht en het arbeidsrecht en geschillen over alle zaken betreffende de consumentenkoop en het consumentenkrediet tot € 40.000.

Elke dag kunt u onze juristen gratis spreken over uw juridisch probleem. Wij verzoeken u vriendelijk telefonisch afspraak te maken voor een vrijblijvend advies.

Tulp Juristen BV, Contact: +31(0)10-7171 765 / info@tulpjuristen.nl

Adres: Hortsedijk 106 B - 5708 HE - Helmond