Consultancy

Tulp Juristen biedt naast juridische dienstverlening ook consultancy aan ondernemers in Nederland en Turkije. Gezien onze ervaring van meer dan 25 jaar leunen we op een uitgebreid netwerk in beide landen waarmee we vele sectoren kunnen bedienen.

Zowel in Nederland als in Turkije kan Tulp Juristen rekenen op professionals in de zakenwereld en de zakelijke dienstverlening zoals advocaten, notarissen, accountants, etc.

Voor al uw zakelijke plannen in Turkije kunt u bij ons terecht voor een allround advisering waarbij zowel juridisch als zakelijk uw vragen beantwoord worden.

Een paar voorbeelden van onze dienstverlening:

Export en import

Tender management

Mergers & Acquisitions

Bedrijfsvestiging in Turkije

Corporate finance

Economische kansen in Turkije

De economische markt in Turkije is sterk in opkomst. Er liggen voor de Nederlandse ondernemers genoeg mogelijkheden open voor verdere groei.

Voorbeelden van indrukwekkende cijfers van Turkije:

Groei van gemiddeld 7 procent per jaar in het afgelopen decennium

Jonge bevolking van bijna 76 miljoen inwoners

Exportwaarde van 160 miljard US dollar in 2012

Strategische ligging tussen Midden-Oosten en Centraal-Azië

Tarieven en werkwijze

Geen enkele ondernemersvraag is identiek en vergt daarom maatwerk. Om die reden is het moeilijk om een vast tarief aan te geven. Naargelang de sector en de omvang van de opdracht kan het tarief verschillen. We communiceren het tarief duidelijk vooraf aan u voordat aan het traject begonnen wordt. U weet vooraf wat u van ons kunt verwachten.

Gezien we resultaatgericht te werk gaan, kunnen we indien gewenst met u meegaan naar zakelijke gesprekken in binnen- en/of buitenland.

Van investeringen tot overnames en fusies, bedrijfswaardering en het vinden van een geschikte partner in Turkije, voor al uw zakelijke wensen bieden wij een op maat gesneden aanpak en gaan wij verder dan alleen advisering.

Tulp Juristen BV, Contact: +31(0)10-7171 765 / info@tulpjuristen.nl

Adres: Hortsedijk 106 B - 5708 HE - Helmond